Profesionalni tapetniški nož Donau s sedemdelnim rezilom dimenzije 18 x 100 mm primeren za profesionalno rabo, rumeno/črne barve.
Proizvajalec: DONAU
2,88 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498079286
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NOŽ TAPETNIŠKI PROFESIONALNI 100/18MM

- Sodoben, profesionalni tapetniški nož s katerim enostavno režete papir, karton in pakirni material
- Sedemdelno rezilo, tope dele rezila enostavno odlomimo in že imamo na voljo ostro konico
- Omejilec izvleka rezila
- Ohišje izdelano iz trpežne plastike
- Gumiran ročaj za izjemen oprijem
- Kovinsko vodilo za rezilo zagotavlja stabilnost in varnost pri delu
- Priloženi sta dve dodatni rezili
- Inovativen dizajn omogoča hiter in enostaven izvlek rezila
- Mere rezil: 18x100 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.