Profesionalni tapetniški nož Donau s sedemdelnim rezilom dimenzije 18 x 100 mm primeren za profesionalno rabo, rumeno/črne barve.
Proizvajalec: DONAU
3,11 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498079286
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NOŽ TAPETNIŠKI PROFESIONALNI 100/18MM

- Sodoben, profesionalni tapetniški nož s katerim enostavno režete papir, karton in pakirni material
- Sedemdelno rezilo, tope dele rezila enostavno odlomimo in že imamo na voljo ostro konico
- Omejilec izvleka rezila
- Ohišje izdelano iz trpežne plastike
- Gumiran ročaj za izjemen oprijem
- Kovinsko vodilo za rezilo zagotavlja stabilnost in varnost pri delu
- Priloženi sta dve dodatni rezili
- Inovativen dizajn omogoča hiter in enostaven izvlek rezila
- Mere rezil: 18x100 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.