Visokokakovostni vesel dvojni rdeč šilček Caran d'Ache Happy s posodico, za šiljenje voščenk, svinčnikov in barvic z veliko posodico za ostružke, za standardne in maxi (jumbo) velikosti, od 8 mm do 11 mm. Podstavek je mogoče preprosto odstraniti, in izprazniti ostružke. Podstavek s šilčkoma ima posebno pvc vrvico, ki je pritjena na podstavek, da se ne izgubi. Velikosti 80 mm, s premerom podstavka 45 mm.

Happy je idealen spremljevalec umetnikov, učiteljev, študentov..., v šoli, pisarni, ateljeju ali za prosti čas - Hobby & Art.
Proizvajalec: Caran d'Ache
6,75 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186014864
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Šilček dvojni Caran d'Ache Happy s posodico

- idealen šilček za šolo, pisarno, ali hobby & art
- šilček za standardne in maxi (jumbo) velikosti od 8 mm do 11 mm
- dvojni šilček iz trpežne visoko kvlitetne plastike
- opremljen s posodico za ostružke
- namenjen šiljenju svinčnikov in voščenk
- dve rezili različnih velikosti
- dimenzije: 80 mm, premer podstavka 45 mm
- teža: 26 g
- zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made
- Ref: 476.070

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.