Šilček, ki lahko šili svinčnike premera od 8 – 11 mm. Tako lahko poleg vseh najbolj pogostih svinčnikov in barvic šilite tudi “jumbo” velikosti. Za to morate prilagoditi širino vhoda za svinčnike – to storite z obračanjem pokrova v želeni položaj.Šilček se napaja preko stenskega vtičnega transformatorja (9V, 1000mA). Za popolnoma enostavno praznjenje ostružkov lahko aparat enostavno odstranite s polnilnega podstavka jih in stresete v koš za odpadke. Na ta način nobeni ostanki ne onesnažujejo vašega delovnega okolja!
Proizvajalec: DAHLE
93,41 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729066348
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ELEKTRIČNI ŠILČEK DAHLE

- Debelina šiljenja od 8 do 12 mm
- Nastavljiva oblika konice s pomočjo vrtljivega kolesa na dnu stroja 
- Zamenjava rezila brez orodja
- Enostavno praznjenje
- Polnjenje preko napajalnika
- Garancija 2 leti

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.