Kyocera

Kyocera izdelki so cenjen s strani industrije in visoko rangirani s strani številnih testnih organizacij. Njen portfelj izdelkov vsebuje zanesljive in naravi prijazne mrežne laserske tiskalnike, ki zagotavljajo izpise v visoki ločljivosti in ostri. Kyocera Document Solutions Europe je bila ustanovljena 1. aprila 2012. Pred tem je podjetje nosilo ime Kyocera Mita Europe in je nastalo januarja 2000, ko sta se združili podjetij Kyocera in Mita, dveh izmed najbolj uglednih in inovativnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti.

Kot dobavitelj tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, je podjetje Kyocera Mita proizvedlo številne izdelke, ki so uspešno zadovoljevali potrebe posameznikov in podjetij, ki pri svojem delu uporabljajo samo najboljše.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.