Originalni toner (črn) za laserske tiskalnike Kyocera s kapaciteto 7.200 strani.
Proizvajalec: KYOCERA
118,22 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 632983025277
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TONER KYOCERA TK-1140 ČRN

Seznam tiskalnikov z navedenim tonerjem:
Kyocera ECOSYS M2035DN
Kyocera M2535DN
Kyocera FS-1035MFP
Kyocera FS-1035DP
Kyocera FS-1135MFP

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.