2018-02-03 Končno je tu tudi naša maskota! ;)

Končno je tu tudi naša maskota! ;)

Spletna trgovina s pisarniškim materialom MARKER.si, je končno dobila svojo maskoto. Ideja je z nami že od samega začetka, a smo za njeno snovanje potrebovali več časa, saj implementacija tako zahtevnega like ne nastane čez noč. In sedaj je končno tu! Prijazni volkec, ki ga lahko vidite na naših oglasnih sporočilih, profilnih slikah na družbenih omrežjih in tudi na sami spletni strani, bo postal naš redni spremljevalec.

Imamo le eno težavo ;)

Ker zanj še nismo našili imena smo se odločili, da povabimo širšo javnost, torej vse, ki obiskujete našo spletno stran, naše kupce in sledilce na družabnih omrežjih, da nam s svojimi idejami pomagate izbrati ime, ki ga bo nosila naša maskota. Naš edini pogoj je, da se ime maskote prične s črko M. Tako kot MARKER. Upamo, da se do 09.03.2018, kolikor bo trajalo zbiranje predlogov, zanj najde kakšno ime. Vaš trud seveda ne bo ostal neopažen. Če bomo med prispelimi predlogi našli ime naši maskoti, bomo avtorja ideje obdarili z izjemnim Pilotovim nalivnikom FC-1500RK v vrednosti 199€!

Vaše predloge lahko pošiljete na naš email naslov marker@marker.si in z veseljem jih bomo prebrali. Izbira imena maskote je popolnoma in izključno v domeni podjetja BIRO MARKER d.o.o.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo!

Ekipa MARKER

 

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.