Pilot Capless Graphite nalivno pero na vzmet namenjeno pisanju po pisemskem papirju. Nalivnik je prvi na svetu s takšno zasnovo, saj vzmetni mehanizem skrije konico v telo pisala. Nalivno pero odlikujeta kovinsko ohišje modre barve z belimi pikicami in srednja peresna konica iz kar 18-karatnega zlata za kar se da udobno pisanje.
Proizvajalec: PILOT
205,99 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4902505215490
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NALIVNO PERO PILOT Capless Graphite FC-1500RK MODRO 1004 GL

- Kovinsko ohišje z videzom obarvanega grafita
- Vzmetni mehanizem za skrivanje konice v telo pisala (prvi nalivnik s takšno zasnovo)
- Zaponka ter ostali kovinski deli na ohišju pisala so prevlečeni z rodijem
- Konica peresa srednje debeline iz 18-karatnega zlata in odstranljiva črpalka za črnilo
- Posebni vložek za Pilot nalivno pero IC-50 ali IC-100

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.