Caran d'Ache se poklanja 849, kemičnemu svinčniku, ki je postal legenda od njegove uvedbe, ko je bil prvič predstavljen leta 1969. »849 Original« je ponovna izdaja izvornega 849, ki pri izbiri oblike združuje: njegov material in videz, trendovski "industrijski dizajn", zelo prisoten na današnjem trgu.

Postopek posebnega staranja je narejen s strganjem kamenčkov ob telo pisala (peskanju), daje kemičnemu svinčniku »849 Original« grob videz, ki je popolnoma v skladu s trenutno retro težnjo.

Original se enostavno prilega roki in je udobno tudi pri daljšem pisanju zahvaljujoč šesterokotni obliki, ki je značilna za znamko in še posebej za kolekcijo 849. Njegovo kovinsko ohišje je odraz enega od glavnih strokovnih znanj in izkušenj Caran d’Ache. Lak ga ščiti pred črtami in drugimi agresijami.
Proizvajalec: Caran d'Ache
44,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186039393
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache 849 Original

- kemični svinčnik šesterokotne oblike narejen iz aluminija
- primerno za darilo v elegantni darilni embalaži
- vložek Goliath medium (M) debeline v modri barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- dimenzije: 20.32 x 1.27 x 6.35 cm
- posebna izdaja
- teža 90.7 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.