Mehurčasta folija je namenjena pakiranju in zaščiti občutljivih izdelkov kot so steklo, pohištvo, keramika ter elektronski in drugi občutljivi izdelki pred udarci in vremenskimi vplivi. Folija se zelo dobro prilagaja obliki posameznega izdelka, je prosojna, izdelek ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago, je elastična in lahka, odporna je na različne kemikalije, je brez vonja in ekološko neoporečna. Uporaba je karseda enostavna: na želeno dimenzijo jo preprosto odrežemo s pomočjo škarij ali tapetniškega (olfa) noža.
9,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3831063510000
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Floija z zračnimi mehurčki rola 0,5x10

- dvoslojna folija z zračnimi mehurčki izdelana iz okolju prijaznega polietilena
- zagotavlja odlično zaščito izdelkov pred udarci in vremenskimi vplivi in ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago
- debelina folije: 0,43um
- širina folije: 0,5 m
- dolžina navitja: 10 m
- velikost zračnih mehurčkov: 10 x 4 mm
- celotna debelina folije: 2,5mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.