Mehurčasta folija je namenjena pakiranju in zaščiti občutljivih izdelkov kot so steklo, pohištvo, keramika ter elektronski in drugi občutljivi izdelki pred udarci in vremenskimi vplivi. Folija se zelo dobro prilagaja obliki posameznega izdelka, je prosojna, izdelek ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago, je elastična in lahka, odporna je na različne kemikalije, je brez vonja in ekološko neoporečna. Uporaba je karseda enostavna: na želeno dimenzijo jo preprosto odrežemo s pomočjo škarij ali tapetniškega (olfa) noža.
3,99 €
Zaloga 6
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3831063510000
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FOLIJA Z ZRAČNIMI MEHURČKI 90199 ROLA 0,5mx10m

- Dvoslojna folija z zračnimi mehurčki izdelana iz okolju prijaznega polietilena
- Zagotavlja odlično zaščito izdelkov pred udarci in vremenskimi vplivi in ščiti pred umazanijo, vodo ter vlago
- Debelina folije: 0,43um
- Širina folije: 0,5 m
- Dolžina navitja: 10 m
- Velikost zračnih mehurčkov: 10 x 4 mm
- Celotna debelina folije: 2,5mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.