Stretch folije se uporabljajo za posamično ali paletno ovijanje različnih izdelkov. Z njimi zagotovimo trdnost pakiranega blaga, zaščito pred prahom in vlago ter stabilnost med prevozom in skladiščenjem. Črna stretch folija nudi diskretnost pri pošiljanju blaga, saj onemogoča vpogled v vašo pošiljko.
25,62 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838732149011
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STRETCH FOLIJA ZA OVIJANJE ROČNA 23my 0,5mx370m 5kg ČRNA

- Debelina folije: 0,23 µm
- Širina folije: 500 mm
- Dolžina navitja: med 350 m do 400 m
- Premer tulca: 76 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.