Samostoječa vrtljiva magnetna tabla z dvostransko belo lakirano površino in aluminijastim okvirjem. Robustno stojalo s štirimi kolesci in zavoro omogoča poljubno in lahkotno premikanje table. Tablo lahko obračamo za 360º, tako da omogoča enostavno uporabo obeh pisalnih površin. Dimenzije table za pisanje so 120 x 180 cm, celotna dimenzija table pa 180 x 194 x 55 cm.
Proizvajalec: BI-OFFICE
557,42 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750106418
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VRTLJIVA MAGNETNA TABLA BI-OFFICE 120x180

- Magnetna površina table
- Za pisanje se uporabljajo markerji za belo tablo
- 4 kolesa z mehko tekalno površino za polno mobilnost in z zaklopom
- Premična polica za pisala
- Teža: 36 kg

POVEZAVA NA YouTube PORTAL ZA PRIKAZ VIDEO POSNETKA.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.