Samostoječa vrtljiva magnetna tabla z dvostransko belo lakirano površino in aluminijastim okvirjem. Robustno stojalo s štirimi kolesci in zavoro omogoča poljubno in lahkotno premikanje table. Tablo lahko obračamo za 360º, tako da omogoča enostavno uporabo obeh pisalnih površin. Dimenzije table za pisanje so 120 x 180 cm, celotna dimenzija table pa 180 x 194 x 55 cm.
Proizvajalec: BI-OFFICE
502,63 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750106418
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VRTLJIVA MAGNETNA TABLA BI-OFFICE 120x180

- Magnetna površina table
- Za pisanje se uporabljajo markerji za belo tablo
- 4 kolesa z mehko tekalno površino za polno mobilnost in z zaklopom
- Premična polica za pisala
- Teža: 36 kg

POVEZAVA NA YouTube PORTAL ZA PRIKAZ VIDEO POSNETKA.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.