Vodni čopiči Caran d'Ache so na voljo v priročnem kompletu za tiste, ki želijo na enostaven način spoznati tehnike akvarela. Tri vrste konic vodnih čopičev; velik (L), srednji (M) in vlaknasti (F), zagotavljajo popolno paleto orodij za raziskovanje vseh vodnih tehnik; akvarel, gvaš, pastel.
Set treh vodnih čopičev Caran d'Ache Water Brushes, je primeren za likovne tečaje, kreativne delavnice, za hitre skice, saj je kot nalašč za ljubitelje slikanja z akvarelom.

Več kot 100 let izkušenj združenih v enem izmed izdelkov vodilnega švicarskega proizvajalca Caran D'Ache, ki navdihuje ljubiteljske in profesionalne umetnike, ter zagotavlja vrhunske voščenke, barvice, svinčnike, barve, čopiče...
Proizvajalec: Caran d'Ache
22,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002329132
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Vodni čopiči Caran d'Ache Water Brushes set 3/1


1x veliki čopič L: prilagodljiv, z veliko konico 15 mm
1x srednji čopič M: prožen, s srednjo konico 12 mm
1x čopič z vlaknato konico F: toga vlaknata konica
- prozorno plastično ohišje s črnimi, modrimi ali rdečimi oznakami
- sistem črpalke omogoča enostavno polnjenje rezervoarja
- rezervoar s prostornino 20 ml, ki ga je mogoče odstraniti
- sistem Eurohanger
- dodatni mehak gumb (Push) za kontroliran potisk vode
- pokrovček lahko namestite na konc rezervoarja za vodo
- po uporabi je priporočljivo sprati konice z mlačno/toplo vodo
- ilustrirana navodila za uporabo čopičev
- dolžina čopičev: 14 cm
- teža: 9 g
- plastična vrečka 160 x 60 cm
Opomba. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.

Tehnika uporabe
Velik čopič (L) je idealen za velike ravne površine in ozadja
Srednji čopič (M) je idealen za kaligrafijo, podrobnosti in subtilno mešanje barv
Čopič z vlaknenimi konicami (F) je idealen za "risanje" z akvarelnimi barvami, popolno obvladovanje in natančnost črte

Pravni standardi
Zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made.
Ref. 115.303

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.