Kvaliteten vlažilec prstov znamke Donau.
Proizvajalec: DONAU
2,46 €
Zaloga 3
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106555185
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLAŽILEC PRSTOV DONAU WETTY 20GR

- Omogoča lažje štetje, brskanje, pregled in manipulacijo z listi
- Ne pušča mastnih madežev na papirju
- Nežen vonj po meti
- Nestrupen
- Izdelan na osnovi glicerina
- Protizdrsna osnova
- Talilna temperatura: 60-70°C
- pH vrednost: 7,5-8 pri 100 g/l vode
- Gostota: 1,1-1,15 g/cm3
- Premer polnila: 55 mm
- Premer izdelka: 80 mm
- Ne vsebuje nevarnih snovi
- Gel je neškodljiv
- Vsebuje 20 ml gela

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.