2022-03-31 Velikonočna poslikava skodelic

Velikonočna poslikava skodelic

Velikonočna poslikava skodelic

Velikonočna poslikava skodelic
Čudovite velikonočne skodelice vam bodo ob zajtrku zagotovo vzbudile nasmeh. S temi smešnimi skodelicami pripravite pomladno presenečenje za svoje najdražje in tudi največji zaspanci bodo z veseljem prišli k mizi in se pridružili zabavi! Dolga zajčja ušesa se pojavijo ob strani, na dnu skodelice pa srčkan zajčji obraz.

Svojim velikonočnim skodelicam lahko daste osebno noto v različnih čudovitih barvah s porcelanastimi peresniki edding. Idealne so za slikanje na porcelanu, steklu, odpornem proti peči, in glazirani keramiki, saj ima njihovo posebno črnilo svilnato teksturo, ki zagotavlja enakomeren zaključek.

Odločili smo se za črno-bel dizajn, vendar lahko izberete katero koli barvo, ki vam je všeč med razpoložljivimi odtenki. Ko končate s slikanjem, pustite, da se črnilo za kratek čas posuši, nato pa črnilo nastavite tako, da spečete skodelice v predhodno ogreti pečici. Vaši modeli bodo potem primerni za pranje v pomivalnem stroju.

 

Za izdelavo potrebujete:

- Skodelice iz svetlega porcelana ali glazirane keramike
- Set flomastrov za porcelan Edding 4200 Family set
- Voda in metilni alkohol
- Vlažna krpa in vatirane paličice
- Pečica

Velikonočna poslikava skodelic - Edding

1. korak
Pripravite vse potrebne materiale. Kaj vse potrebujete je vidno na slikah fotografiji. Flomastri, ki jih boste potrebovali, so črne in roza barve (sami pa lahko poljubno izbirate barve).

Velikonočna poslikava skodelic - Edding
2. korak
Za začetke očistite skodelice ali pa jih operite v pomivalnem stroju. Pred risanjem je potrebno skodelice obrisati obrišite metilni alkohol.

Velikonočna poslikava skodelic - Edding
3. korak
Konica flomastra je zelo vsestranska, in vam omogoča, da z nanosom konice markerja ustvarite zelo tanke linije, ali širše tako, da marker držite plosko. Če se zmotite,narisno preprosto obrišite z vlažno krpo ali vatirano palčko. S črnim markerjem narišite zajčja ušesa ob strani skodelice.

Velikonočna poslikava skodelic - Edding
4. korak
Narisano pustite da se suši približno 15 minut, nato pobarvajte zajčji obraz na dnu skodelice. Vzemite roza porcelanast marker in dodajte rožnate pike za lica.

 

Velikonočna poslikava skodelic - Edding

 

Želimo vam vesele in kreativne velikonočne praznike. 🐰🌷🥚

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.