Uničevalnik dokumentov Fellowes Powershred LX200 je uničevalnik varnostne stopnje P-4, zasnovan za uničevanje občutljivih dokumentov v majhnih in domačih pisarnah. Trdna rezalna rezila v uničevalniku dokumentov lahko v enem ciklu uničenja raztrgajo 12 listov papirja.

Powershred LX200 je opremljen s tehnologijo Intellibar, ki zagotavlja povratne informacije o delovanju uničevalnika v realnem času in povečuje zmogljivost uničevanja. Intellibar pokaže, kdaj je zmogljivost koša za odpadke polna, in opozori, ko čas delovanja uničevalnika doseže maksimalno stopnjo. Uničevalnik z mikrorezom ima tudi tehnologijo SafeSense za varno uničevanje, 100% Jam Proof proti zatikanju, Sleep Mode, ki se vklopi po 2 minutah nedelovanja.

Proizvajalec: Fellowes
492,42 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859763801
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Uničevalnik dokumentov Fellowes Powershred LX200

Intellibar™
Odzivna tehnologija omogoča sprotno obveščanje za najvišjo stopnjo delovanja saj preprečuje zastoje s predhodno indikacijo o kmalu polnem košu ali kdaj bo uničevalnik potreboval hlajenje, če je zaradi količine dela dosežen specifičen častovni limit maksimalnega delovanja uničevalnika.

100% Jam Proof
Fellowes 100% Jam Proof tehnologija, ni samo funkcija proti zatikanju, temveč ima dodatno moč motorja (30-40%), ki prenese tudi najbolj problematične primere.

SafeSense®
Napredna SafeSense® tehnologija, ki takoj zaustavi uničevalnik, že če se rezalne odprtine samo dotaknete z roko.

Sleep Mode
Zaradi modusa prihranka energije, se uničevalnik preklopi v stanje pripravljenosti po 2. minutah nedejavnosti.

MicroShred
Superiorno varnostno uničevanje za brezskrbno varnost in duševni mir.

- serija: Powershred LX
- za uporabo: majhna ali domača pisarna
- priporočeno število uporabnikov: 1
- intenzivnost uporabe: občasno
- varnostna stopnja: DIN P-4
- način uničevnja: Mikro rezanje (MicroShred), 4 x 12 mm koščki
- uničuje tudi: sponke, papirne sponke, kreditne kartice
- hitrost uničevanja: 2 m/min
- kapaciteta listov: do 11 (80 g)
- kapaciteta listov: do 12 (70 g)
- prostornina koša: 22-litrski izvlečni koš
- velikost vhodne reže: 230 mm
- čas delovanja: do 10 min
- čas mirovanja: 15 min
- tehnologija Intellibar: povečuje zmogljivost delovanja
- tehnologija proti zatikanju: 100% Jam Proof
- varnostna funkcija: SafeSense®
- prihranek energije: Sleep Mode
- avtomatski / ročnoročni: ročni
- nivo hrupa: 65-70
- barva: črna
- dimenzije VxŠxG: 525 x 368 x 260 mm
- garancija: 2 leti naprava / 5 let rezila
- šifra:5502201
- teža: 9,5 kg

 

Mehanska zaščita občutljivih podatkov.
Bolj kot so shranjeni podatki zaupni, bolj pomembno je, da jih zaščitite. V naši spletni trgovini so na voljo različni pisarniški pripomočki, ki preprečujejo, da bi takšni podatki prišli v roke nepooblaščenim osebam. Za zaščito podatkov lahko trde diske izbrišete, če pa želite biti prepričani, da podatkov ni mogoče obnoviti, je naslednji korak mehansko uničenje nosilca s posebno napravo. Čeprav se to zdi staromodno, so podatki po opravljenem postopku zares uničeni. Pri programskih rešitvah pa to ni vedno mogoče.

Profesionalno uničevanje dokumentov.
Kljub vsesplošni digatilizaciji, pisarne še vedno niso povsem brez uporabe papirja - zato vsako podjetje potrebuje uničevalnik za zaščito svojih podatkov. Zaupni podatki so na CD-jih in DVD-jih enako ranljivi kot na papirju. Za njihovo uničenje potrebujete zmogljivo opremo, ki jo trgovina Market.si ponuja. Večina uničevalnikov lahko uniči tako papir kot CD-je in DVD-je. Manjše modele je koristno imeti na mizah zaposlenih za uničevanje kopij internih dokumentov, ki jih ne potrebujejo več. Težji uničevalniki so primernejši za velike količine in so pogosto opremljeni s programom časovne nastavitve, kar jim omogoča delovanje brez človeške prisotnosti. Izkoristite različne mehanske tehnologije, ki so na voljo za zaščito podatkov pred radovednimi očmi in dolgimi prsti.

Stopnje varnosti uničevalnika.
Najosnovnejše merilo za uničevalnik je velikost delcev, ki jih ustvari. V naši trgovini Marker.si, boste našli uničevalnike vseh stopenj varnosti, s katerimi boste zaščitili vse od interne korespondence do strogo zaupnih dokumentov. Poleg velikosti delcev je treba upoštevati tudi druga merila, kot so zmogljivost koša, hitrost drobljenja in raven hrupa.

Če pa je cilj ohranitev dokumentov in ne njihovo uničenje, boste potrebovali rezalnik papirja ali laminator. S temi napravami lahko dokumente in fotografije naredite trajne ter jih zaščitite pred umazanijo, vlago in razlitjem. V naši spletni trgovini so na voljo tudi profesionalni sistemi priznanih blagovnih znamk, vključno z laminatorji in ustreznimi laminirnimi žepki/folijami, ki so na voljo v različnih velikostih in debelinah. Če imate kakršna koli vprašanja, vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali: 051 222 980 ali marker@marker.si

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.