Olje Fellowes za uničevalnike dokumentov, optimizira zmogljivost in podaljšuje življenjsko dobo uničevalnika, pomaga preprečevati zastoje papirja, da bo vaš uničevalnik deloval brezhibno. Olje za uničevalnike dokumentov je izdelano na osnovi repičnega (rastlinskega) olja. Če uničevalnikl uporabljate občasno, bo morda za ohranjanje dobrega delovanja potrebno mazanje z oljem le vsaka dva meseca. Če drobilnik uporabljate pogosto, Fellowes priporoča, da navzkrižno rezani drobilnik naoljite vsakič, ko izpraznite koš za odpadke. Uporaba: Če želite naoljiti uničevalnik, preprosto pridržite gumb za vzvratno delovanje. Olje iztisnite po celotnem vhodu za papir, medtem ko držite pritisnjen gumb. Gumb za vzvratno delovanje držite pritisnjen še 10 sekund, da se mazivo razširi po rezalnikih.
Proizvajalec: Fellowes
15,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 77511350504
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OLJE ZA UNIČEVALNIKE DOKUMENTOV 120 ML

- optimizira zmogljivost in podaljšuje življenjsko dobo uničevalnika
- pomaga preprečevati zastoje papirja
- olje je izdelano na osnovi repičnega (rastlinskega) olja
- za uporabo z vsemi uničevalniki zrezom in mikrorezom
- enostavna uporaba
- dimenzije: 445 x 445 x 162 mm
- polnjenje: 120 ml
- teža: 110 g

Če uničevalnikl uporabljate občasno, bo morda za ohranjanje dobrega delovanja potrebno mazanje z oljem le vsaka dva meseca. Če drobilnik uporabljate pogosto, Fellowes priporoča, da navzkrižno rezani drobilnik naoljite vsakič, ko izpraznite koš za odpadke.
Uporaba: Če želite naoljiti uničevalnik, preprosto pridržite gumb za vzvratno delovanje. Olje iztisnite po celotnem vhodu za papir, medtem ko držite pritisnjen gumb. Gumb za vzvratno delovanje držite pritisnjen še 10 sekund, da se mazivo razširi po rezalnikih.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.