Tridelno stensko ali namizno reklamno informacijsko stojalo za vlaganje posameznih listov. Izdelano iz visoko prosojnega PS Polistiren, dimenzije namiznega stojala: VxŠxG: 291 x 242 x 217 mm ali dimenzije za montažo na steno VxŠxG: 445 x 242 x 152 mm.

Idealno informacijsko stojalo na recepcijah, v razstavnih prostorih, sejmih ali čakalnicah za vlaganje cenikov, brošur ... in drugih informacijskih obvestil. Sestavljajo ga 3 pladnji, 2 nosilna elementa in sprednja plošča.

Navodila za sestavljanje in montažo

Proizvajalec: Durable
24,56 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4005546803425
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STOJALO A4 DURABLE COMBIBOXX 3/1

Navodila za sestavljanje in montažo

- dimenzije namiznega stojala: VxŠxG: 291 x 242 x 217 mm
- dimenzije za montažo na steno VxŠxG: 445 x 242 x 152 mm
- idealno za: recepcije, razstavne prostorie, salone, sejme, čakalnice, idr
- izjava proizvajalca: v skladu z DIN EN ISO 14021, 100 % možnost recikliranja
- format: za A4 do velikosti 311 x 240 mm
- širina zunanje stenske montaže: 242 mm
- višina zunanje stenske montaže: 445 mm
- globina zunanje stenske montaže: 152 mm
- notranja širina: 242 mm
- notranja višina: 291 mm
- notranja globina predala: 24 mm
- število predalnikov: 3
- vstvljanje dokumentov na vrhnji strani
- možnost širitve z dodajanjem: da (izdelki Durable z oznako 8579 ali 8590)
- vdolbena reža za lažji dostop
- največja nosilnost: do 6 kg
- tip stajala / montaže: namizno stojalo ali stenska montaža
- zunanja širina: 242 mm
- zunanja višina: 291 mm
- zunanja globina/dolžina: 217 mm
- material: visoko prosojen PS Polistiren
- teža: 845 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.