Primula 12 je prepoznaven in zelo kakovosten kovinski spenjač. Spenjač uporablja palične sponke 24/6 za spenjanje do 20 listov in palične sponke 24/8 za spenjanje do 30 listov. Globina spenjanja 56 mm.
Proizvajalec: RAZNO
14,76 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8005231220038
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SPENJAČ KLEŠČE PRIMULA 12

- Kapaciteta spenjanja do 30 listov
- Uporablja sponke 24/6, 24/8, 26/6, 26/8
- Globina spenjanja 56 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.