Moderen in ergonomsko zasnovan, predvsem pa kakovosten kovinski spenjač Primula 12, je trden, vodljiv s prilagodljivim sprednjim pokrovom. Idealn je za spenjanje nekoliko debelejših predmetov, pogosto se uporablja v trgovinah, supermarketih, skladiščih, laboratorijih, cvetličarnah. Zaradi širokih oprijemalnih površin, dizajna z zaobljenimi oblikami in spenjanja ga zelo cenijo najzahtevnejše stranke, saj ne obremenjuje roke niti po dolgotrajni uporabi. Precizna mehanika, v celoti izdelana iz jekla, minimalne tolerance in visoka kakovost surovin zagotavljajo odlično delovanje. Ima prilagodljiv sprednji pokrov, indikator točk obremenitve, ter mehko in tiho spenjanje. Tradicionalno polnjenje z odstranljivim potiskačem. Za spenjač se uporablja palične sponke 24/6 za spenjanje do 20 listov ali palične sponke 24/8 za spenjanje do 30 listov. Globina spenjanja 56 mm.
Proizvajalec: Romeo Maestri
18,41 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8005231220038
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Spenjač klešče Primula 12 kovinski 30 listov

- kapaciteta spenjanja do 30 listov
- globina spenjanja 56 mm
- mehko in tiho spenjanje
- indikator točk obremenitve
- idealn je za spenjanje nekoliko debelejših predmetov
- primeren za uporabo v trgovinah, supermarketih, skladiščih, laboratorijih, cvetličarnah
- za spenjač se uporablja sponke 24/6, 24/8, 26/6, 26/8

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.