Moderen in ergonomsko zasnovan, predvsem pa kakovosten kovinski spenjač Primula 12, je trden, vodljiv s prilagodljivim sprednjim pokrovom. Idealn je za spenjanje nekoliko debelejših predmetov, pogosto se uporablja v trgovinah, supermarketih, skladiščih, laboratorijih, cvetličarnah. Zaradi širokih oprijemalnih površin, dizajna z zaobljenimi oblikami in spenjanja ga zelo cenijo najzahtevnejše stranke, saj ne obremenjuje roke niti po dolgotrajni uporabi. Precizna mehanika, v celoti izdelana iz jekla, minimalne tolerance in visoka kakovost surovin zagotavljajo odlično delovanje. Ima prilagodljiv sprednji pokrov, indikator točk obremenitve, ter mehko in tiho spenjanje. Tradicionalno polnjenje z odstranljivim potiskačem. Za spenjač se uporablja palične sponke 24/6 za spenjanje do 20 listov ali palične sponke 24/8 za spenjanje do 30 listov. Globina spenjanja 56 mm.
Proizvajalec: RAZNO
16,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8005231220038
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Spenjač klešče Primula 12 kovinski 30 listov

- kapaciteta spenjanja do 30 listov
- globina spenjanja 56 mm
- mehko in tiho spenjanje
- indikator točk obremenitve
- idealn je za spenjanje nekoliko debelejših predmetov
- primeren za uporabo v trgovinah, supermarketih, skladiščih, laboratorijih, cvetličarnah
- za spenjač se uporablja sponke 24/6, 24/8, 26/6, 26/8

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.