Vsaka sponka je sestavni del sistema kakovosti, ki ga zagotavlja blagovna znamka Novus! Izjemni rezultati spenjanja zahtevajo tudi prave sponke. Samo z uporabo originalnih sponk Novus bodo vsi Novusovi spenjači brezhibno in zanesljivo delovali vrsto let!
Proizvajalec: NOVUS
0,69 €
Zaloga 11
Dobava 1-3 dni
Šifra izdelka 4009729003701
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PALIČNE SPONKE ZA SPENJAČ 26/6 1000/1 NOVUS

- Izdelane iz najkakovostnejše jeklene žice
- Sinonim za nepremagljivo zmogljivost
- Primerne za dimenzijo spenjačev 26/6

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.