Schneider

Schneider Schreibgeräte GmbH je nemški proizvajalec pisalnih instrumentov kot so nalivna peresa (nalivniki), označevalci teksta (text markerji, signirji), kemični svinčniki, rolerji ter drugi markerji in seveda bombic s črnilom. Proizvodnja teh poteka izključno v Nemčiji.

Gre za več kot 80 let staro družinsko podjetje, ki je sprva proizvajalo vijake in struženih delov. Po koncu druge svetovne vojne pa je Schneider zaradi padca prodaje preusmeril svojo proizvodnjo v izdelavo min za kemične svinčnike. Schneider je bil tako eden prvih svetovnih proizvajalcev min za kemične svinčnike in je odigral pomembno vlogo pri vzpostavitvi standarda DIN 16554 leta 1958 s katerim so bili uvedeni industrijske standardne dimenzije min za kemične svinčnike.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.