Samolepilni lističi v roli so nepogrešljiv pripomoček na vsaki pisalni mizi. Nanje boste lahko mimogrede zapisali pomembne informacije ter jih nalepili na vidno mesto. Dolžino listićev določamo sami s pomočjo praktičnega podajalca. Lističi se zlahka odlepijo ter ne puščajo sledi lepila. Rola vsebuje 10m samolepilnega papirja širine 60mm v pastelno rumeni barvi.
Proizvajalec: APLI
3,64 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8410782115953
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLA SAMOLEPILNA APLI 60mmx10m RUMENA

- Samolepilni lističi v roli
- Na plastičnem nosilcu
- Velikost 60 mm x 10 m
- Rumene barve

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.