Samolepilni lističi v roli so nepogrešljiv pripomoček na vsaki pisalni mizi. Nanje boste lahko mimogrede zapisali pomembne informacije ter jih nalepili na vidno mesto. Dolžino listićev določamo sami s pomočjo praktičnega podajalca. Lističi se zlahka odlepijo ter ne puščajo sledi lepila. Rola vsebuje 10m samolepilnega papirja širine 60mm v pastelno rumeni barvi.
Proizvajalec: APLI
2,95 €
Zaloga 22
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8410782115953
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLA SAMOLEPILNA APLI 60mmx10m RUMENA

- Samolepilni lističi v roli
- Na plastičnem nosilcu
- Velikost 60 mm x 10 m
- Rumene barve

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.