Kvalitetni indeksni lističi znamke Donau.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
1,42 €
Zaloga 3
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901503664766
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka INDEX 25 X 45 ŠIROKI NEON 50L

- Število lističev: 1x50
- Mere: 25x45 mm
- Izdelani iz polipropilenske folije debeline 60 µm
- Primerni za večkratno uporabo
- Tanki
- Po njih lahko pišete s permanentnim markerjem in kemičnim svinčnikom z ostro konico
- Podajalec je izdelan iz polipropilena
- Lepilo iz lističev lahko odstranite z vodo
- Žive barve

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.