Oxfordovi registratorji v škatli s kovinskimi stranskimi ojačitvami so sinonim za izbrano kvaliteto družbe Esselte in v številnih državah zavzemajo posebno mesto med najbolje prodajanimi registratorji. Trpežna 2-milimetrska lepenka kaširana v čudovit barvni papir naredi Oxfordov registrator nezgrešljiv na polici. Tudi notranja podloga fascikla je v izbrani barvi fascikla. Ima visoko vsebnost recikliranega materiala.
Izberi barvo:
5,07 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8004157782057
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR V ŠKATLI OXFORD G82-05 A4/50

- Registrator v škatli
- Velikost: A4/50 mm
- Z nalepljenim nezamenljivim indeksnim listom na hrbtišču
- V trdni škatli
- Mere: 230x300x50 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.