Oxfordovi registratorji v škatli s kovinskimi stranskimi ojačitvami so sinonim za izbrano kvaliteto družbe Esselte in v številnih državah zavzemajo posebno mesto med najbolje prodajanimi registratorji. Trpežna 2-milimetrska lepenka kaširana v čudovit barvni papir naredi Oxfordov registrator nezgrešljiv na polici. Tudi notranja podloga fascikla je v izbrani barvi fascikla. Ima visoko vsebnost recikliranega materiala.
Izberi barvo:
5,45 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8004157782057
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR V ŠKATLI OXFORD G82-05 A4/50

- Registrator v škatli
- Velikost: A4/50 mm
- Z nalepljenim nezamenljivim indeksnim listom na hrbtišču
- V trdni škatli
- Mere: 230x300x50 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.