Esselte

Esselte je vodilni svetovni proizvajalec in prodajalec pisarniškega materiala, ki svoje izdelke prodaja v kar 144 državah po vsem svetu. Ima obsežen portfelj mednarodnih in lokalnih blagovnih znamk, ki vključujejo Leitz®, Rapid®, Esselte®, Xyron®, Bene® in Petrus®.

Esselte je zaznamoval pisarniško industrijo leta 1913, ko je 13 švedskih tiskarskih in grafičnih podjetij združilo moči, da bi ustanovilo podjetje SLT. Po več kot 55 letih delovanja v podjetju SLT se je družba leta 1970 preimenovala v Esselte. Ob koncu 20. stoletja je podjetje prevzelo Leitz, največjega nemškega dobavitelja pisarniškega materiala in izumitelja registratorja. V letu 2002 je Esselte prevzel še Rapid®, ki je vodilni proizvajalec naprav za pritrjevanje, in Xyron®, ki je proizvajalec inovativnih izdelkov za zaščito fotografij, plakatov oz. znakov in ročno izdelanih kreacij.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.