S pomočjo trpežnega samostoječega registratorja enostransko prevlečenega s polipropilensko folijo, ki ga lahko tudi obrišete, boste zlahka uredili svoje dokumente. Prihranek prostora na polici omogočajo ovalne rinke na prednji platnici, ki skupaj s kvalitetno mehaniko poskrbijo tudi za učinkovito shranjevanje dokumentov in varno zapiranje registratorja. Notranjost registratorja je prevlečena z belim papirjem, spodnja robova pa sta ojačana s kovinsko obrobo. Širina hrbta znaša 75 mm, format A4, žepek na hrbtu pa je namenjen izmenljivim hrbtnim vložkom.
Proizvajalec: MK TRGOVINA
Izberi barvo:
2,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3870038013818
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR A4/75 AXIS SAMOSTOJEČ

- Visokokvaliteten samostoječ registrator
- Ojačana spodnja robova
- Visokokvalitetna mehanika z vpenjalno letvico
- Zamenljiva, hrbtna nalepka z obojestranskim tiskom
- Ojačana hrbtna luknja za boljši oprijem in lažje izvlečenje
- Širina hrbta: 75 mm
- Mere: 75x320x285 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.