Samostoječ registrator iz linije WOW 180 odlikujejo žive WOW barve z dvojnim barvnim učinkom, ki skupaj s kvalitetno in lahko poliuretansko peno ter privlačnim zapiralom z gumi vezico skrbijo za varen transport in hrambo dokumentov. Izjemno trpežen material in izvrsten 180-stopinjski mehanizem zagotavlja izjemno zmogljivost in vrhunsko učinkovitost. Samostoječ registrator je A4 formata in ima hrbtišče širine 75mm.
Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
18,12 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105250
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR SAMOSTOJEČ LEITZ WOW 180° 75mm

- Inovativen in izjemno trpežen samostoječ registrator v živih WOW barvah z dvojnim barvnim učinkom.
- Izdelan iz lahke in kvalitetne poliuretanske pene
- Atraktivno zapiralo z gumi vezico, ki omogoča varen transport dokumentov
- Notranji žepki za shranjevanje beležk, CD-jev in vizitk
- Zaobljen hrbet in držalo za kemični svinčnik, ki omogoča delo kar med potjo
- Kapaciteta: približno 500 listov 80-gramskega papirja
- Visokokvalitetna mehanika s patentiranim 180-stopinjskim odpiranjem, ki omogoča za 50% širše odpiranje in 20% hitrejše vlaganje dokumentov
- Širina hrbta: 75 mm
- Format: A4
- Mere: 82x318x312 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.