Samostoječ registrator iz linije WOW 180 odlikujejo žive WOW barve z dvojnim barvnim učinkom, ki skupaj s kvalitetno in lahko poliuretansko peno ter privlačnim zapiralom z gumi vezico skrbijo za varen transport in hrambo dokumentov. Izjemno trpežen material in izvrsten 180-stopinjski mehanizem zagotavlja izjemno zmogljivost in vrhunsko učinkovitost. Samostoječ registrator je A4 formata in ima hrbtišče širine 75mm.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
18,12 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105250
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR SAMOSTOJEČ LEITZ WOW 180° 75mm

- Inovativen in izjemno trpežen samostoječ registrator v živih WOW barvah z dvojnim barvnim učinkom.
- Izdelan iz lahke in kvalitetne poliuretanske pene
- Atraktivno zapiralo z gumi vezico, ki omogoča varen transport dokumentov
- Notranji žepki za shranjevanje beležk, CD-jev in vizitk
- Zaobljen hrbet in držalo za kemični svinčnik, ki omogoča delo kar med potjo
- Kapaciteta: približno 500 listov 80-gramskega papirja
- Visokokvalitetna mehanika s patentiranim 180-stopinjskim odpiranjem, ki omogoča za 50% širše odpiranje in 20% hitrejše vlaganje dokumentov
- Širina hrbta: 75 mm
- Format: A4
- Mere: 82x318x312 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.