2023-09-19 Prilagoditev delovnih časov Pošte Slovenije

Prilagoditev delovnih časov Pošte Slovenije

Prilagoditev delovnih časov Pošte Slovenije

Prilagoditev delovnih časov Pošte Slovenije.

Spoštovani kupci, objavljamo obvestilo Pošte Slovenije o prilagoditvi delovnih časov pošt. Informacija, ki vam bo prišla prav, če morate po paket na pošto.

Zahvaljujoč digitalni tehnologiji se nakupne navade in potrebe strank nenehno spreminjajo. Nakupni procesi zahtevajo številne nove pristope in raziskave za razumevanje odnosa in potreb potrošnikov.

Zavedamo se, da lahko delovni čas poštne poslovalnice nekaterim posameznikom predstavlja izziv, zato bo večina teh pošt po novem med tednom odprta dlje časa.

Da bi lahko uporabniki opravljali storitve tudi ob sobotah, bo od osmih do dvanajstih odprta po ena pošta v vsakem od osmih večjih slovenskih mest: Murski Soboti, Mariboru, Celju, Novem mestu, Ljubljani, Kranju, Novi Gorici in Kopru. Skozi ves dan, od osmih do osemnajstih pa ostajata ob sobotah odprti tudi dežurni pošti v Ljubljani in Mariboru. Seznam pošt in informacije o novih delovnih časih pošt so na voljo na spletni strani

Seznam pošt s spremenjenim delovnim časom

Zavedamo se, da je kakovostna in pravočasna dostava pomemben del prijetne nakupovalne izkušnje, zato širimo mrežo prevzemno-oddajnih mest po Sloveniji. Z največjo paketno-logistično mrežo, ki obsega skoraj 1.200 prevzemno-oddajnih mest, s širitvijo pa kar 1.600 točkam, zagotavljamo visoko dostopnost poštnega omrežja in alternativnih prevzemno-oddajnih mest, kjer lahko stranke prevzemajo pošiljke tudi izven delovnega časa pošt.

Prevzem in oddajo paketov lahko stranke opravijo tudi na bencinskih servisih Petrol in Mol, kjer se ustavijo za gorivo ali na prvo jutranjo kavo; v Ljubljani in Kopru pa lahko obiščejo še avtomatizirani enoti 24/7 v neposredni bližini.

Za prevzem paketov pa so strankam ob poštah, pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji, na voljo tudi pametni paketni predalčniki, ki jih prav tako obiščejo takrat, ko imajo čas.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje ter vas prijazno pozdravljamo.

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.