2017-12-12 Predstavitev blagovnih znamk, ki jih tržimo v spletni trgovini MARKER.si

Predstavitev blagovnih znamk, ki jih tržimo v spletni trgovini MARKER.si

Pozdravljeni,

v prihodnjih dneh vam bomo na kratko predstavili prodajne programe, ki jih tržimo v spletni trgovini MARKER.si. Začeli bomo z blagovno znamko, ki pokriva najširši spekter pisarniškega materiala. To je blagovna znamka DONAU.

DONAU je prepoznavna blagovna znamka na področju pisarniškega materiala zahvaljujoč svojemu vodilnemu izdelku arhivskemu vezivu, ki ga proizvajajo na Poljskem. Pod to blagovno znamko danes lahko najdemo vse od registratorjev, rinčnih map, luknjačev, ločilnih listov in kartonov, različnih žepkov za hrambo dokumentov, samolepilnih kock in indeksnih lističev, markerjev in radirk ter svinčnikov in kemičnih svinčnikov.

Blagovna znamka DONAU se zelo uspešno trži na avstrijskem in nemškem trgu, kjer je prepričala s svojo kakovostjo in ugodno ceno. Veseli smo, da vam lahko ponudimo izredno konkurenčne cene programa DONAU tudi v naši spletni trgovini.

Preverite!

Vaša ekipa MARKER!

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.