2017-12-14 Predstavitev blagovne znamke PILOT

Predstavitev blagovne znamke PILOT

Pozdravljeni,

danes vam bomo na kratko predstavili blagovno znamko PILOT, ki jo tržimo v spletni trgovini MARKER.si. 

PILOT je japonski proizvajalec pisal s sedežem v Tokiu z velikim številom podružnic po vsem svetu. Kljub temu, da poleg pisalnih instrumentov podjetje proizvaja tudi drug pisarniški material in nakit, pa je vendar le najbolj poznan prav po svojih pisalih, ki jih proizvajajo v proizvodnih obratih širom po svetu.

Evropsko tržišče ta mednarodni gigant pokriva iz proizvodnega in distribucijskega centra v Annecyu, Francija. Od tu nudi podporo svojim sedmim evropskim podružnicam in dvajsetim evropskim distributerjem. Kot je širše poznano so pisala Pilot izjemno kakovostna in zato tudi standard v marsikateri domači pisarni. 

Gre torej za kakovostno blagovno znamko pisal, ki je na našem trgu skozi leta delovanja postala tudi zelo prepoznavna. Prepričani smo, da v naši spletni trgovini ponujamo zelo konkurenčne cene PILOTovega programa.

Preverite.

Vaša ekipa MARKER!

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.