Večnamenski papir Plano Speed srednje beline s pravo kombinacijo zanesljivosti in odlične cene je primeren je za nezahtevnega uporabnika, ki išče poceni pisarniški papir. Papir je primeren za tisk vsakodnevnih pisarniških tiskovin (računov, dobavnic, ponudb, faksov...). V zavitku je 500 listov formata A3.
Proizvajalec: PAPYRUS
8,77 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 8,77 € 8,55 € 8,06 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7318761085709
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR PLANO SPEED A3/80G

- Visokokakovostni 80-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje
- Format: A3
- Belina: 148 CIE
- Kakovostni razred: C
- Brezlesni papir, ne vsebuje klora, primeren za obojestranski tisk

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.