Večnamenski papir Plano Speed, ne vsebuje klora, srednje beline s pravo kombinacijo zanesljivosti in odlične cene je primeren je za nezahtevnega uporabnika, ki išče poceni pisarniški papir, primeren za tisk vsakodnevnih pisarniških tiskovin; računi, dobavnice, ponudbe, faks - primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje. V zavitku 500 listov 80g papirja, formata A3, belina: 148 CIE.
Proizvajalec: Papyrus
13,07 €
OD 1 DO 99 kosov NAD 99 DO 199 kosov NAD 199 kosov
Vaša cena: 13,07 € 12,67 € 12,41 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7318761088308
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Papir A3 Plano Speed 80g 500/1

- visokokakovosten papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike ter fotokopirne stroje
- odlična izbira za črno-belo tiskanje
- belina: 148 CIE
- ne vsebuje klora
- idealen papir za potrebe tiskanja doma ali v pisarni
- idealna belina zagotavlja oster kontrast besedilu
- format: A3 - 80g papir
- pakiranje v škatli: 5 zavitkov
- v zavitku: 500 listov
- cena za zavitek

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.