Visokokakovostni pisarniški papir izjemne beline, primeren za tisk tako večjih kot manjših naklad vsakovrstnih pisarniških tiskovin. Idealen za visokokontrastne tiskovine z visokim barvnim učinkom. V zavitku je 500 listov formata A4.
Proizvajalec: NAVIGATOR
4,83 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003974449511
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PAPIR NAVIGATOR UNIVERSAL A4 80g 500/1

- Visokokakovostni 80-gramski papir primeren za laserske in brizgalne tiskalnike
- Format: A4
- Belina: 169 CIE
- Kakovostni razred: A
- Brezlesni papir, ne vsebuje klora, primeren za obojestranski tisk

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.