Franken okvir za plakate je idealen za manjše oz. srednje velike plakate in posterje. Zaradi majhne teže je idealen sopotnik za sejme in promocije, z njim pa boste svoje potencialne stranke in zaposlene hitro in učinkovito obvestili o vsakršnih novostih. Vrhunski dizajn omogoča tudi dekorativno uporabo ali pa za predstavitev umetniških del sodobnega značaja.
Proizvajalec: FRANKEN
31,03 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4016946188678
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka OKVIR ZA PLAKATE FRANKEN ZA FORMAT A1

- Primeren za obvestila, posterje, ki so lahko tudi obojestranski
- Enostavna menjava vsebine
- Okvir je izdelan iz eloksiranega aluminija s plastičnimi kotniki
- Zelo primeren za stropno namestitev
- Barva: srebrna
- Namenjen podjetjem vseh panog, ki želijo oglaševati svoje izdelke in storitve, hotelom, kongresnim centrom, skladiščem , nakupovalnim centrom...
- Mere: 694x941 mm
- Format: A1

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.