2017-10-04 Nova spletna trgovina s pisarniškim materialom MARKER.SI je odprta!

Nova spletna trgovina s pisarniškim materialom MARKER.SI je odprta!

Z veseljem in navdušenjem sporočamo, da je s 1. oktobrom 2017 pričela delovati spletna trgovina s pisarniškim materialom MARKER.SI. Po nekajmesečnih zahtevnih pripravah je spletna stran končno ugledala luč spletnega sveta. Zakaj zahtevnih? Ker smo želeli zasnovati spletno izkušnjo, ki bo ponudila več, predvsem v smislu nakupovalne izkušnje, varnosti, možnosti plačil in nenazadnje z zanesljivo dostavo. Vabimo vas, da se sprehodite po trgovini, pobrskate med izdelki in nam sporočite, če vam lahko še kje stopimo nasproti in vam omogočimo še enostavnejše nakupovanje.

Želimo si, da bi na spletni strani MARKER.SI našli vse, kar vam olajša dnevna pisarniška opravila, organiziranje arhiva, študij, predstavitve ali pa odpremo blaga in pošte. Mi pa se bomo trudili, da boste v naši spletni trgovini našli kar se da raznolik nabor kakovostnega pisarniškega materiala po ugodnih cenah.

Želimo vam prijetno nakupovanje.

Vaša ekipa MARKER!

 

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.