2023-01-10 Nova premium blagovna znamka Milan 1918

Nova premium blagovna znamka Milan 1918

Milan 1918

Španska blagovna znamka šolskih in pisarniških potrebščin Milan® z več kot 100-letno tradicijo (od leta 1918), ki je slovenskemu trgu novinec, prihaja tudi na virtualne police spletne trgovine Marker!

Navdušeni boste nad edinstvenimi in prepoznavnimi oblikami ter barvitimi vzorci njihovih produktov, ki bodo hitro našli pot v šolske torbe naših najmlajših kot tudi na pisalne in risalne mize, saj ima proizvajalec vedno v mislih tudi to, da so izdelki cenovno dostopni najširšemu krogu potrošnikov.

Vsi, ki iščete drugačnost, lep design, a ne za vsako ceno, za vas bo blagovna znamka Milan® vsekakor prijetno presenečenje. Pa tudi tisti, ki se trudite, da čim manj obremenjujete okolje boste prišli na svoj račun, saj Milan® vztrajno dopolnjuje svoje linije izdelkov, ki so narejeni iz okolju prijaznih materialov. marker.si/milan

Milan 1918

Milan 1918

Milan 1918

Milan 1918

Milan 1918

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.