2018-08-20 NARIŠI VOLKA IN SI PRISLUŽI VRHUNSKE BARVICE CARAN D'ACHE

NARIŠI VOLKA IN SI PRISLUŽI VRHUNSKE BARVICE CARAN D'ACHE

 

Ker je šola tako rekoč pred vrati smo se odločili, da enemu nadobudnemu risarju ali risarki v šolsko torbo primaknemo komplet mehkih akvarelnih barvic znamke CARAN D'ACHE, ki veljajo za barvice izjemne kakovosti, saj se praktično ne lomijo.

In kako lahko prideš do teh barvic?

Ker je naša maskota Mark Marker volk, smo si zamislili, da povabimo mlade ustvarjalce, da na naš naslov Biro Marker d.o.o., Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana-Črnuče, do 29.8.2018 pošljejo risbo svojega volka. Prispele risbe bomo seveda pogledali in najbolj izvirno nagradili z vodotopnimi barvicami SCHOOL LINE CARAN D'ACHE.

Na risbo ne pozabi napisati svoje starosti, da bomo lažje ocenili risbo, in seveda kontaktnega elektronskega naslova ali telefona, na katerega te bomo lahko kontaktirali, če bo tvoja risba nagrajena.

Izbira zmagovalne risbe je popolnoma in izključno v domeni podjetja BIRO MARKER d.o.o.

Nagrajenec izrecno dovoljuje objavo svojega imena in priimka na spletnem mestu www.marker.si in na Facebook profilu podjetja Biro Marker. Več informacij o varovanju osebnih podatkov pa lahko najdeš tule: https://www.marker.si/izjava-o-zasebnosti.

Ekipa MARKER

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.