Stabilen odvijalec lepilnega traku znamke Tip-Top Office z izjemnim razmerjem med ceno in kakovostjo.
Proizvajalec: TIP TOP
Izberi barvo:
3,22 €
2,61 €
Zaloga 18
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3871284054518
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka NAMIZNI ODVIJALEC LEPILNEGA TRAKU TD35 NEON

- Stabilen namizni odvijalec lepilnega traku v neonskih barvah
- Odlično razmerje med ceno in kvaliteto
- Protizdrsna podloga
- Hitro in enostavno menjavanje lepilnega traku
- Lepilni trak ni priložen
- Primeren za lepilne trakove dimenzij 15x10, 15x33, 19x33 in 25x66 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.