2017-10-04 MARKER.SI pokrovitelj dveh šahovskih turnirjev: Osrednjeslovenska liga mladih in Liga mladih Slovenije

MARKER.SI pokrovitelj dveh šahovskih turnirjev: Osrednjeslovenska liga mladih in Liga mladih Slovenije

Začetek delovanja spletne trgovine MARKER.SI smo se odločili obeležiti na prav poseben način. Postali smo pokrovitelj dveh šahovskih turnirjev, ki bosta potekala vzporedno, in sicer ciklusa sedmih šahovskih turnirjev mladih pod naslovom Osrednjeslovenska liga mladih ter Lige mladih Slovenije.

Delavnost, ciljna usmerjenost, neomajnost in želja po napredku so vrednote, ki odlikujejo te mlade šahiste. In prav te vrednote in zavedanje, da majhni koraki pripeljejo do velikih sprememb, so povezale v skupno zgodbo podjetje BIRO MARKER in organizatorja teh turnirjev, Kraljevsko igro, pod vodstvom gospoda Antona Praznika, šahovskega mojstra, mojstra FIDE in državnega šahovskega sodnika, ki skupaj z gospodom Nikom Praznikom, mednarodnim mojstrom in državnim šahovskim sodnikom, že vrsto let opravlja čudovito delo na področju šaha mladih v osrednji Sloveniji.

Šahovski turnirji pod naslovom Osrednjeslovenska liga mladih bodo potekali enkrat mesečno na OŠ Brezovica, in sicer od oktobra 2017 do aprila 2018. Na turnirjih, katerih uradni organizator je Kraljevska igra, se bodo pomerili osnovnošolci iz osrednjeslovenske regije, kot tudi drugih slovenskih regij. Zmagovalca ciklusa turnirjev pa bo BIRO MARKER obdaril z nalivnim peresom in rolerjem znamke Parker.

Liga mladih Slovenije je drugo šahovsko tekmovanje za mlade, ki poteka v organizaciji Kraljevske igre. Gre za ciklus prav tako sedmih šahovskih turnirjev, ki so namenjeni osnovnošolcem iz osrednjeslovenske regije, kot tudi osnovnošolcem iz drugih slovenskih regij. Ti bodo potekali enkrat mesečno v času od novembra 2017 do maja 2018. Glavna nagrada, ki jo BIRO MARKER podarja zmagovalcu ciklusa sedmih turnirjev, pa je magnetna tabla.

»Kraljevska igra, Niko Praznik s. p. se lepo zahvaljuje podjetju BIRO MARKER d.o.o., za obe glavni nagradi za skupnega zmagovalca na dveh ciklusih šahovskih turnirjev za mlade: na Osrednjeslovenski ligi mladih in Ligi mladih Slovenije. Set pisal Parker je imenitna nagrada in bo zagotovo povečala zanimanje mladih za turnir. Tudi magnetna tabla je krasna nagrada in se je bo veselil zmagovalec ciklusa sedmih turnirjev Lige mladih Slovenije. Za dobronamerno pokroviteljstvo in s tem posredno za pomoč pri organizaciji obeh ciklusov turnirjev za mlade se Vam lepo zahvaljujemo.«

Anton Praznik, mojster FIDE

Vsem šahistom želimo obilo uspeha.

Vaša ekipa MARKER!

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.