Kredni marker na vodni osnovi Edding 4090, nudi zelo dobro prekrivnost in intenzivne barve, namenjen pisanju in risanju po vseh gladkih temnih neporoznih površinah, kot so tablice, ogledala in steklo; za dekoracijo izložb, oken, ogledal ter pisanje reklamnih sporočil na vse steklene ali temne površine. Je izredno hitro sušeč, enostaven za uporabo in svetlobno obstojen. Barve ostanejo na površini, vendar jih zlahka odstranite z vlažno krpo.

Marker Edding 4090 ni primeren le za ustvarjalno ustvarjanje doma, temveč je tudi priljubljeno orodje v podjetjih, kot so restavracije, bari ali steklarska industrija. Kredni marker na vodni osnovi, ima prirezano konico debeline 4-15 mm in je na voljo v različnih intenzivnih barvah, ponuja možnosti, ki so tako vsestranske kot nameni, za katere se uporablja. Marker pred uporabo dobro pretresemo ter konico nekajkrat pritisnemo ob trdo podlago.
Proizvajalec: Edding
Izberi barvo:
10,55 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764787913
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kredni marker Edding 4090 4-15 mm

- tekoča kreda na vodni osnovi
- hitro sušeč, brez vonja
- enostavno čiščenje z vlažno krpo
- visoka prekrivnost na vseh površinah
- enostavno rokovanje - v nasprotju s standardno kredo si ne boste umazali rok
- ustvari bolj profesionalno in elegantno pisavo ali risbo - bolje kot katerakoli kreda
- primeren za pisanje na vseh neporoznih površinah; po steklu, črnih tablah, oknih, temnih tablah, pleksi steklu in ogledalih
- marker je potrebno pred uporabo pretresti in nekajkrat pritisniti ob trdo podlago
- na voljo v različnih svetlečih svetlobno obstojnih intenzivnih dobro prekrivnih barvah
- pokrovček lahko shranite na koncu markerja, da ga ne izgubite
- barve: modra, rdeča, črna, zelena, rjava, bela, svetlo zelena
- fluorescentne barve: rumena, oranžna, roza (so vidne pod UV-svetlobo)
- debelina prirezane konice: 4 - 15 mm

Kredni marker Edding 4090 4-15 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.