Kredni marker je namenjen pisanju in risanju po vseh steklenih površinah. Zaradi dobre prekrivnosti in intenzivnih barv je primeren tudi za risanje in pisanje po vseh gladkih temnih neporoznih površinah. Je izredno hitro sušeč in enostaven za uporabo. Marker pred uporabo dobro pretresemo ter konico nekajkrat pritisnemo ob trdo podlago. Ker je vsebina markerja kreda na vodni osnovi ga iz površine odstranimo enostavno z vlažno krpo. Zelo primeren je za dekoracijo izložb, oken, ogledal ter pisanje reklamnih sporočil na vse steklene ali temne površine. Marker ima prirezano konico debeline 4-15 mm in je na voljo v različnih intenzivnih barvah.
Proizvajalec: EDDING
Izberi barvo:
9,61 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764787913
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kredni marker Edding E-4090 4-15 mm

- Tekoča kreda na vodni osnovi
- Hitro sušeč, brez vonja
- Očistimo ga enostavno z vlažno krpo
- Primeren za pisanje po steklu, črnih tablah in vseh gladkih neporoznih površinah
- Visoka prekrivnost na vseh površinah
- Marker je potrebno pred uporabo pretresti in nekajkrat pritisniti ob trdo podlago
- Na voljo v različnih intenzivnih dobro prekrivnih barvah
- Okrogla konica
- Debelina konice 2-3 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.