Marker Pilot Super Color Permanent SCA 6600 Jumbo, je hitro sušeči permanentni marker s prirezano konico iz filca, brez vsebnosti strupenih topil, z nizkim vonjem in brez ksilena v črni, zeleni, rdeči in modri barvi. Idealen za delovno okolje kjer so potrebna trajna označevanja; steklo, les, kovina, plastika ... Ni priporočljivo za uporabo na tkanini. Še posebej so primerna za označevanje kartonov, embalaže, idr. Barva ohišja je bela, barva črnila je enaka izbrani barvi.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
6,72 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505087752
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Pilot SCA 6600 Permanent Jumbo, prirezana konica

- trajna označevanja; steklo, les, kovina, plastika
- hitro sušeči permanentni marker
- vsestranski marker za dom, trgovino, skladišče pisarno
- omogoča pisanje na večino površin
- aluminijasto ohišje
- žive barve permanentnega črnila
- debelina črte: 3 do 10 mm
- velikost konice: 10 do 12,5 mm
- Opomba: Ni priporočljivo za uporabo na tkanini!

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.