BPS-GP je kemični svinčnik z zamenljivim polnilom in z zelo odporno kroglico iz volfram karbida. Navdušeni boste nad tekočim pisanjem, ki ga zagotavlja tudi ergonomski oprijem iz gume. Njegova konica je primerna za prave navdušence tankega pisanja. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,53 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505142796
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BPS-GP-M

- Učinkovitost in izjemno udobje, ki ju omogoča visoka kvaliteta volfram-karbidove kroglice in velika mehkoba Pilotovega črnila
- Izjemno ergonomično pisalo s pokrovčkom in z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Možnost menjave izrabljenega vložka pomeni tudi spoštovanje in skrb za okolje
- Debelina črte: 0,31 mm
- Velikost konice: 1 mm
- Pisalo z zaponko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.