Kemični svinčnik Pilot Rexgrip BeGreen 10F s tanko 0,7 mm konico je okolju prijazen kemični svinčnik, ki je izdelan iz 77,7 % reciklirane plastične mase. Vsebuje pritisni mehanizem. Volfram karbidna kroglica je odporna na pritisk in kljub pritiskom, ohrani svojo obliko ter trdnost. Rexoprijemov oprijem je z izjemno natančnostjo integriran v ohišje in nudi dodatno ugodje pisanja. Presenečeni boste nad lahkotnostjo pisanja. Rexgrip BeGreen s tanko sledjo izpisa je posebej namenjen vsem ljubiteljem tovrstnih pisal. Kemični svinčnik sodi v kategorijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastične mase. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: Pilot
Izberi barvo:
1,84 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505326325
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Pilot Rexgrip BeGreen 10F

- za ponovno polnjenje je bolj varčen in okolju prijazen
- kemični svinčnik, izdelan iz 77,7 % reciklirane plastične mase
- 3-kratno ponovno polnjenje zmanjša skupni vpliv peresnika na okolje za cca 87 %
- kemični svinčnik na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom
- trpežna volfram-karbidna kroglica, ki je odporna na pritisk
- gumirano držalo omogoča natančno in udobno pisanje
- barva ohišja je enaka barvi pisanja.
- debelina črte: 0,27 mm
- velikost konice: 0,7 mm
- ponovno polnjenje: da
- teža: 10 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.