Rexoprijem s tanko konico je okolju prijazen kemični svinčnik na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom. Njegova volfram karbidna kroglica je odporna na pritisk in kljub pritiskom, ohrani svojo obliko ter trdnost. Rexoprijemov oprijem je z izjemno natančnostjo integriran v ohišje in nudi dodatno ugodje pisanja. Presenečeni boste nad lahkotnostjo pisanja. Rexoprijem s tanko sledjo izpisa je posebej namenjen vsem ljubiteljem tovrstnih pisal. To pisalo spada v kategorijo Begreen pisal, ki so izdelana iz reciklirane plastike. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,71 €
Zaloga 11
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505326325
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BRG-10F-BG "Rexgrip" BeGreen

- Pisalo na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom
- Trpežna volfram-karbidna kroglica, ki je odporna na pritisk
- Gumirano držalo omogoča natančno in udobno pisanje
- Izdelano iz reciklirane plastike
- Debelina črte: 0,27 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Teža: 10 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.