Akvarelni flomastri za vse ljubitelje barvanja. Otroci, študenti in hobby uporabniki bodo izredno navdušeni nad močnimi barvami. Flomastri so nestrupeni za uporabo, saj so izdelani iz rastlinskih barvil. Za varnost pred zadušitvijo poskrbi inovativen pokrovček z luknjicami, saj v primeru, da otroku pokrovček pride v grlo, ta lahko nemoteno diha. Tudi če boste flomaster pustili odprt (brez pokrovčka do 7 dni), vam lahko garantiramo, da se v tem času ne bo posušil. Garancija treh (3) let proti izsušitvi črnila.
Proizvajalec: CARAN D'ACHE
12,35 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186018077
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLOMASTRI SCHOOL LINE CARAN D'ACHE 10 kos, VODOTOPNI

- Akvarelni flomastri medium velikost
- 10 flomastrov v plastični embalaži
- Certifikat CE EN71
- Do petkrat daljša uporaba barvic v primerjavi s konkurenco
- Izdelano v Švici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.