Akvarelni flomastri Caran D'Ache School Line, za vse ljubitelje barvanja. Otroci, študenti in hobby uporabniki bodo izredno navdušeni nad močnimi barvami. Flomastri so nestrupeni za uporabo, saj so izdelani iz rastlinskih barvil. Za varnost pred zadušitvijo poskrbi inovativen pokrovček z luknjicami, saj v primeru, da otroku pokrovček zaide v grlo, ta lahko nemoteno diha. Tudi če boste flomaster pustili odprt (brez pokrovčka do 7 dni), proizvajalec jamči, da se v tem času ne bo posušil. Garancija treh (3) let proti izsušitvi črnila.
Proizvajalec: Caran d'Ache
12,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186018077
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flomastri Caran D'Ache School Line Akvarel 10 barv

- 10 akvarelnih barv medium velikost v plastični embalaži
- idealni za skiciranje, poučevanje umetnosti in barvanje
- na pritisk zelo odporna konica, ki ostane prožna, ne da bi se zdrobila
- do petkrat daljša uporaba flomstrov v primerjavi s konkurenco
- flomastri z vlakni z vodotopnim in pralnim črnilom
- velika dolžina pisanja do 16 listov A4
- garancija 3 leta, proti izsušitvi črnila
- certifikat CE EN71
- izdelano v Švici
- Opomba: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.