Akvarelni flomastri za vse ljubitelje barvanja. Otroci, študenti in hobby uporabniki bodo izredno navdušeni nad močnimi barvami. Flomastri so nestrupeni za uporabo, saj so izdelani iz rastlinskih barvil. Za varnost pred zadušitvijo poskrbi inovativen pokrovček z luknjicami, saj v primeru, da otroku pokrovček pride v grlo, ta lahko nemoteno diha. Tudi če boste flomaster pustili odprt (brez pokrovčka do 7 dni), vam lahko garantiramo, da se v tem času ne bo posušil. Garancija treh (3) let proti izsušitvi črnila.
Proizvajalec: CARAN D'ACHE
12,35 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186018077
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLOMASTRI SCHOOL LINE CARAN D'ACHE 10 kos, VODOTOPNI

- Akvarelni flomastri medium velikost
- 10 flomastrov v plastični embalaži
- Certifikat CE EN71
- Do petkrat daljša uporaba barvic v primerjavi s konkurenco
- Izdelano v Švici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.