2022-11-26 Če želite resnično pokazati, da vam nekdo veliko pomeni, izdelajte svojo voščilnico!

Če želite resnično pokazati, da vam nekdo veliko pomeni, izdelajte svojo voščilnico!

Ročno izdelane voščilnice

Že res, da živimo v času družbenih omrežij, ko sporočila do naših dragih letijo v realnem času. Ni trepetanja, ali bo pismonoša naše sporočilo pravočasno odvrgel v poštni nabiralnik prejemnika, ali ne. Toda ne boste nas prepričali, da je občutek ob prejetju sporočila v WhatsApp ali Viber enak občutku, ko odprete kuverto in iz nje izvlečete lično voščilo z osebnim posvetilom.

No, december je pravi čas za takšne pozornosti. Razmislite, kdo so ljudje v vašem življenju, ki jim želite izkazati posebno pozornost. So to starši, ljubimci in ljubimke, žene in možje, sestre, bratje, prijateljica? Vzemite si čas in izdelajte voščilnice, ki bodo dopolnile vaša darila.

 

Za ustvarjanje boste potrebovali:

 

Če katerega koli od zgornjih pripomočkov nimate, lahko s klikom na izdelek skočite v našo spletno trgovino.

 

Navodila za izdelavo voščilnic

1. korak

Najprej morate pripraviti kartice. Vzemite papir in s pomočjo ravnil in svinčnika zarišite dimenzije voščilnice. Izrežite jih in ustrezno prepognite na sredini. Seveda lahko v specializiranih trgovinah kupite tudi že narejene prazne kartice različnih barv in dimenzij in si s tem prihranite en korak.

2. korak

Pri ustvarjanju izgleda voščilnice si lahko pomagate s šablonami, ki jih lahko prenesete iz naše spletne strani, ali pa izdelate svoje. Ko boste izbirali barvo kartice imejte v mislih tudi to, da boste za prenos vzorca na temne površine potrebovali svetlejši karbonski papir, za svetlejše pa temnejšega.

Indigo papir položite na kartico, nanj izbrano predlogo in s svinčnikom izrišite izbrani motiv.

3. korak

Sedaj je čas, da pripravite tempera barve, čopiče in vodo. Za praznične motive vam priporočamo tempere Milan v metalik barvah:

  • bakrena
  • bela
  • siva
  • srebrna

Seveda pa ne bodo nič manj lepe ostale barve. Za pisanje si lahko pomagate tudi z markerji, ki prihajajo v beli, srebrni in zlati barvi.

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.