Kakovosten in trpežen črtast zvezek Malascrivo s špiralno vezavo je primeren predvsem za osebe s skotopičnim sindromom. Besede plešejo po listu, se meglijo ali pa se črke večajo ter manjšajo in branje povzroča glavobol. Posebna slonokoščene barva papirja omogoča lažje prepoznavo črk, saj se med branjem in bleščanjem belih listov lahko pojavljano težave pri branju. Zvezk s slonokoščenimi barvami papirja ublažijo oz. omogočajo dokaj nemoteno branje. Zvezki vsebujejo 60 listov, 80 g papirja. Ovitki so na voljo v različnih barvah. Sortirne barve. Zvezki Melascrivo so narejeni s Cartamelo: s prečiščenim, ekološkim in popolnoma biorazgradljivim papirjem, proizvedenim iz ostankov predelave jabolk; je naraven papir slonokoščene barve, lahek, eleganten, topel in prijeten na dotik. Ekološko trajnosten in 100-odstotno recikliran, proizveden brez uporabe klora in FSC certificiran.
Proizvajalec: Razno
6,33 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8007758154520
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zvezek A4 Melascrivo, črtast, primeren za skotopični sindrom

- črtast zvezek A4, 60-listni, 80-gramski papir
- primeren za osebe s skotopičnim sindromom
- naraven papir slonokoščene barve
- posebne barve papirja omogočajo lažje prepoznavo črk
- papir je proizvedenim iz ostankov predelave jabolk
- posebno prečiščen in ekološki, popolnoma biorazgradljiv papir
- spiralna vezava
- certifikat FSC
- sortirne barve

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.