Zvezek A4 Tako lahko R1 računanje, karo1 cm. 40-listni, 80-g reciklirani papir, različni motivi, skozi katerega se ne vidi sled pisala. Notranjost platnice ima grafični prikaz pravilne drže pisala ter slikovno ponazorjen pravilen potek pisanja številk. Zvezki so odličen pripomoček tako za prve korake v šoli kot tudi za drugo in tretjo triado. Uporabni so tudi pri bolj zahtevnih predmetih, kot so kemija, matematika, biologija, fizika in angleščina.
Proizvajalec: TAKO LAHKO
1,85 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838884307574
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zvezek A4 Tako lahko R1 računanje, karo 1 cm

- zvezk za opismenjevanje
- Tako lahko, A4 karo 1 cm
- okoljsko nevtralno° izdelano ertifikat 53503-1505-1001
- 100 % recikliran, certificirano okoljsko nevtralni papir, je izdelan brez optičnih in klorovih barvil
- notranjost platnice ima grafični prikaz pravilne drže pisala ter slikovno ponazorjen pravilen potek pisanja številk
- 80-g papir
- 40-listni
- za 1. triado
- opomba: (sortirano) različne barve in motivi; pomeni, da boste prejeli enega izmed predstavljenih izdelkov

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.