Zvezek A4 Tako lahko R1 računanje, karo1 cm. 40-listni, 80-g reciklirani papir, različni motivi, skozi katerega se ne vidi sled pisala. Notranjost platnice ima grafični prikaz pravilne drže pisala ter slikovno ponazorjen pravilen potek pisanja številk. Zvezki so odličen pripomoček tako za prve korake v šoli kot tudi za drugo in tretjo triado. Uporabni so tudi pri bolj zahtevnih predmetih, kot so kemija, matematika, biologija, fizika in angleščina.
Proizvajalec: Tako lahko
1,85 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884307574
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zvezek A4 Tako lahko R1 računanje, karo 1 cm

- zvezk za opismenjevanje
- Tako lahko, A4 karo 1 cm
- okoljsko nevtralno° izdelano ertifikat 53503-1505-1001
- 100 % recikliran, certificirano okoljsko nevtralni papir, je izdelan brez optičnih in klorovih barvil
- notranjost platnice ima grafični prikaz pravilne drže pisala ter slikovno ponazorjen pravilen potek pisanja številk
- 80-g papir
- 40-listni
- za 1. triado
- opomba: (sortirano) različne barve in motivi; pomeni, da boste prejeli enega izmed predstavljenih izdelkov

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.