WD My Passport ™ 2TB Black USB 3.0 zaščita z geslom in programska oprema za samodejno varnostno kopiranje podatkov. Zaupnost zajamčena: zaščita z geslom in 256-bitno šifriranje strojne opreme AES, integrirano v trdi disk My Passport ™, zagotavljata, da je vaša vsebina vedno zaupna in zaščitena. Vse kar morate storiti je, da aktivirate zaščito z geslom in nastavite svoje geslo za WD Discovery ™. Varnost podatkov: trdi disk My Passport ™ je priložen programski opremi WD Backup ™. Dragoceni trenutki in spomini iz vašega življenja - fotografije, videoposnetki, glasba in dokumenti - niso izgubljeni. Lahko nastavite samodejno varnostno kopiranje podatkov. Varnostno kopirajte pomembne podatke iz vašega sistema na trdi disk My Passport, tako da preprosto določite čas in pogostost varnostne kopije.
Proizvajalec: RAZNO
109,06 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0718037869469
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zunanji disk 2TB 2,5 WD My Passport USB 3.0, črn

- Kapaciteta pomnilnika: 2TB
- Tanka izvedba
- Enostaven za uporabo; samodejno varnostno kopiranje
- Zaščita z geslom + 256-bitno šifriranje strojne opreme AES
- Trdi disk preverjene, zanesljive kakovosti WD®
- Programska oprema WD Discovery ™ za WD Backup ™; zaščita gesla in upravljanje pogona
- SuperSpeed USB vrata; združljiva z USB 2.0
- Besedilo je strojno prevedeno.
- Mobilno shranjevanje podatkov
- SuperSpeed USB kabel
- Programska oprema WD Discovery ™
- Navodila za hitro namestitev.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.