WD My Passport ™ 2TB Black USB 3.0 zaščita z geslom in programska oprema za samodejno varnostno kopiranje podatkov. Zaupnost zajamčena: zaščita z geslom in 256-bitno šifriranje strojne opreme AES, integrirano v trdi disk My Passport ™, zagotavljata, da je vaša vsebina vedno zaupna in zaščitena. Vse kar morate storiti je, da aktivirate zaščito z geslom in nastavite svoje geslo za WD Discovery ™. Varnost podatkov: trdi disk My Passport ™ je priložen programski opremi WD Backup ™. Dragoceni trenutki in spomini iz vašega življenja - fotografije, videoposnetki, glasba in dokumenti - niso izgubljeni. Lahko nastavite samodejno varnostno kopiranje podatkov. Varnostno kopirajte pomembne podatke iz vašega sistema na trdi disk My Passport, tako da preprosto določite čas in pogostost varnostne kopije.
109,06 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0718037869469
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zunanji disk 2TB 2,5 WD My Passport USB 3.0, črn

- Kapaciteta pomnilnika: 2TB
- Tanka izvedba
- Enostaven za uporabo; samodejno varnostno kopiranje
- Zaščita z geslom + 256-bitno šifriranje strojne opreme AES
- Trdi disk preverjene, zanesljive kakovosti WD®
- Programska oprema WD Discovery ™ za WD Backup ™; zaščita gesla in upravljanje pogona
- SuperSpeed USB vrata; združljiva z USB 2.0
- Besedilo je strojno prevedeno.
- Mobilno shranjevanje podatkov
- SuperSpeed USB kabel
- Programska oprema WD Discovery ™
- Navodila za hitro namestitev.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.