Če potrebujete plastificirne žepke iz idealnim razmerjem med ceno in kakovostjo, potem izberite 125-mikronske žepke formata A4 znamke Office products. Z njimi boste brez težav zagotovili popoln izgled vaših plastificiranih dokumentov. Plastificiranje z debelejšimi žepki je idealno za višjo zaščito dokumentov, kakršni so npr. obvestila, slike, likovni izdelki in podpisani dokumenti.
Proizvajalec: OFFICE PRODUCTS
15,44 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901503679203
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŽEPKI ZA PLASTIFICIRANJE A4 125 MIC 100/1 OFFICE

- Format: A4
- 125-mikronski
- V pakiranju je 100 žepkov
- Mere: 216 x 303 mm
- Visok sijaj
- Antistatični

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.