S Franken kompletom za začetnike boste hitro in enostavno osvojili vse potrebne veščine za skrbno rokovanje z belimi tablami. Komplet vsebuje vse pripomočke, s katerimi boste svoj delovni prostor enostavno in učinkovito vzdrževali v vrhunski kondiciji.
Proizvajalec: FRANKEN
68,84 €
58,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4016946019514
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ZAČETNI SET ZA BELO TABLO FRANKEN

- 122- delni komplet
- 10 izbrisljivih markerjev različnih barv
- 10 barvnih magnetov premera 32 mm
- Magnetna čistilna gobica
- 100 čistilnih krpic za čistilno gobico
- Okolju prijazno čistilno sredstvo v spreju (250 ml)
- Komplet je primeren za magnetne in nemagnetne bele table

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.