Okvir iz aluminijaste eliptične cevi iz posebne zlitine visoke trdnosti za vrhunsko stabilnost in nosilnost; ojačan na glavnem območju obremenitve - 50 % lažji od jekla. Ukrivljena oblika osi olajša prevažanje tudi pri večjih obremenitvah in preprečuje zdrs noge. Ukrivljena os je serijsko nameščena na vseh kolesih s premerom 260 mm.

Zaščita koles iz plastike Exlan preprečuje poškodbe in umazanijo občutljivega tovora.Večja varnost pri dostavi; sani olajšajo premagovanje npr. robnikov, podestov in stopnic. Držala nudijo uporabniku številne individualne možnosti prijema za vožnjo v težišču in razbremenijo mišice rok.

Zložljivi mehanizem: je posebej zavarovan z drsnimi tulci Exlan, ki ščitijo pred poškodbami rok. Zaradi zložljivega ročaja in nakladalne plošče, lahko ročni voziček priročno shranite in tako prihranite prostor.

Proizvajalec: Expresso
665,69 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 27185123
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voziček transportni ročni zložljiv Expresso 150 kg

- zložljiv transportni voziček
- aluminijasta eliptična cev iz posebne zlitine visoke trdnosti
- ergonomski ročaji, ki mogočajo kar se da lahko delo
- zamenljiva nakladalna plošča
- zamenljiva kolesa
- ukrivljena os
- zaščita kolesa
- material: aluminij
- nosilnost do: 150 kg
- nakladalna plošča (Š x G): 245 x 220 mm
- premer koles: 260 mm
- za širino osi 440 mm
- višina: 1100 mm
- višina v zloženem stanju: 730 mm
- skupna širina: 460 mm
- teža: 12,8 kg
- garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.