Okvir iz aluminijaste eliptične cevi iz posebne zlitine visoke trdnosti za vrhunsko stabilnost in nosilnost; ojačan na glavnem območju obremenitve - 50 % lažji od jekla. Ergonomsko oblikovana držala iz roki prijazne plastike Exlan z vgrajenimi ščitniki za roke - omogočajo vedno pokončno držo, enostavno vožnjo v težišču, razbremenjujejo mišice rok in preprečujejo poškodbe. Visok varnostni standard zaradi oblikovno prilegajoče se povezave s palico iz posebne zlitine. Zgornja prečka služi kot ročaj, npr. za prevoz po stopnicah. Nakladalne plošče omogočajo praktičen in varen prevoz škatel in zabojev po stopnicah. Profili drsnikov imajo vgrajen rdeč indikator obrabe, ki ščiti konstrukcijo. Zaradi sistema sponk jih lahko v trenutku zamenjate. Ukrivljena oblika osi olajša prevračanje tudi pri težkih bremenih in preprečuje zdrs noge. Ukrivljena os je serijsko nameščena na vseh kolesih s premerom 260 mm. Zaščita kolesa iz plastike Exlan preprečuje poškodbe in umazanijo občutljivega tovora.

Višinsko nastavljivo nihalo se uporablja za dvigovanje različnih zabojev za pijačo. Za uporabo nihala se vedro št. 2 preklopi nazaj. Ozko profilirano in natančno rezkano nakladalno ploščo, ki je mogoče zložiti: Tako je mogoče ročno, nakladanlno ploščo prostorsko varčno zložiti in idealno zavarovati.

Proizvajalec: Expresso
650,47 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 24321221
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voziček transportni ročni Expresso Favorit 200 kg

- aluminijasta eliptična cev iz posebne zlitine visoke trdnosti
- s steklenimi vlakni ojačan, ukrivljen križni priključek
- izkrivljena križna povezava, ojačana s steklenimi vlakni
- držala z varovali za roke
- višinsko nastavljivo nihalo
- varnostni ročaji
- drsne ploskve
- ukrivljena os
- zaščita kolesa
- material: aluminij
- nosilnost do: 200 kg
- nakladalna plošča (Š x G): 180 x 190 mm
- premer koles: 260 mm
- za širino osi 440 mm
- višina: 1300 mm
- skupna širina: 500 mm
- teža: 12,1 kg
- garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.